Szakmai tanácsadás és műszaki ellenőrzés

Már elkezdődött a felújítás, és csak most tudatosodott benned, hogy egy teljes körű felújítást ugyanúgy meg kell tervezni, mint egy új építés kivitelezését, különben mind időben, mind költségben túllépik a tervezett keretet?

Már halad a felújítás, de bizonytalan vagy abban, hogy a mesterek jól végzik-e a munkájukat, és hogy az eredmény műszakilag és esztétikailag is tartósan megfelel majd az elképzeléseidnek és az elvárásaidnak?

w

Nem vásároltál tőlem csomagokat, és nem rendeltél semmilyen szolgáltatást, valamint a csomagajánlatok között sem találsz olyat, ami a céljaidnak, problémádnak megfelel, de szükséged van szakmai segítségre?

Ezekben az esetekben is örömmel állok rendelkezésedre és szívesen támogatlak szakmai tanácsadással.

 

Hogy miben tudok segíteni Neked?

N

Már meglévő kivitelezés esetén segítek leellenőrizni azt, hogy megfelelő műszaki színvonalon készülnek-e a munkák.

N

Kérésedre segítek ajánlatokat bekérni, azokat átvizsgálni.

N

Tárgyalok a kivitelezőkkel helyetted/az érdekedben.

N

Segítek anyagot választani, mit hol vegyél meg, és mennyire lesz szükséged. (együtt elmegyünk általam ismert boltokba, vagy az általam bemutatott mintadarabokból tudsz választani, és akkor mászkálni sem kell)

N

Ha nem akarsz az anyagválasztással bajlódni, beszerzem Neked az összes anyagot. A te feladatod csak az anyagok kiválasztása, a többit, -mennyiség kiszámolás, szállítás, felrakodás-, én elintézem helyetted.

N

Összehangolom a kivitelezők munkáját és segítek sorrendet felállítani a munkákhoz.

N

Már elkészült munkánál, amennyiben problémád merül fel, segítek feltárni a hibák okát, és javaslatot teszek azoknak lehetséges javítására.

N

Ha igényled, a felújításod során személyesen jelen vagyok a munkák végzése során, hogy a különböző mesterek bakijait és a későbbi bontásokat elkerüljük.

N

Műszaki szaktanácsadás kapcsán legtöbbször meglévő családi ház vagy lakás felújításával, energetikai korszerűsítésével keresnek meg az ügyfeleim. Ilyenkor a teljes bontási-kivitelezési folyamatot át tudjuk beszélni, valamint végig nézzük a rendelkezésre álló szakembereket és azt, hogy mire lesz még szükséged.

Év kivitelezési gyakorlat

m2 kivitelezésének menedzselése

Millió Ft-os építési összérték

Segítek Neked abban, hogy a rendelkezésedre álló keretből a legjobbat tudd kihozni a lakásodból.

Kérd egyedi ajánlatomat erre a szolgáltatásra,

ehhez töltsd ki a lenti űrlapot!

1. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges adatok

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

2. LÉPÉS: Egyéb információk

Bizalmasan és biztonságosan kezeljük az adataidat! Ahhoz, hogy feldolgozhassuk és válaszolhassunk a kapcsolatfelvételedre, el kell fogadnod az adatkezelési szabályzatunkat. Ehhez kérjük, pipáld be a lenti mezőt!

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!