Rengeteg tapasztalat és megvalósult projekt után tűélesen megtervezem a lakás átalakításodat!

Válassz az alábbi csomagok közül, és újítsd fel a lakásodat úgy, hogy a barátaid is irigykedjenek Rád!

 • Felújítást tervezel, de gőzöd sincs, hogyan kezdj hozzá?
 • Szeretnéd átalakítani egy kicsit a lakást, amit most vettél?
 • Folyton lecsapja valami a villanyórát?
 • Át szeretnéd építeni a fűtésrendszert, mert rossz, drága,  nem fűt rendesen és ronda is?
 • Netán új konyháról, fürdőszobáról álmodozol?
 • Változtatni szeretnél, de nincs elég ötleted, hogyan kezdj hozzá, ezért építész, vagy lakberendező segítségét szeretnéd kérni?
 • Vagy csak egyszerűen jó lenne egy kis ráncfelvarrás, mert már uncsi a lakásod?
 • Úgy érzed, szükséged van egy szakemberre, aki segít új szempontokat adni, jobb megoldásokat kínálni vagy a megfelelő anyagot kiválasztani?

Megannyi felmerülő kérdés, amikre szeretnél választ kapni…  És persze nem akármilyet.

„Álomból Valóság” csomag

Nem tudod, hogy mit is kell/lehet megváltoztatni a lakásodban?

Nem tudod, hogy a pénzedből mire futná, mit lehetne összehozni belőle?

Nem tudod, hogy az ötleteidet a te lakásodban meg lehet-e valósítani?

Akkor ez a csomagom Neked szól!

$

Megmutatom a lakásodban rejlő lehetőségeket és segítek minél pontosabban megfogalmazni a céljaidat, ami alapján már lehet konkrétan tervezni is.

$

Az elképzeléseid és a rendelkezésre álló anyagi keret alapján javaslatot teszek arra, milyen módon tudod költséghatékonyan újjávarázsolni a lakásodat.

$

Helyiségről helyiségre részletesen tisztázzuk, mit és hogyan lehet/kell/érdemes kifejezetten a Te lakásodban átalakítani.

Katt ide a részletekért!

Mire lehet neked megoldás a konzultáció?

Íme, néhány példa:

→ Ha rendelkezel mások által elkészített felméréssel, árajánlattal, akkor azt kérésedre átnézem. Ugyanis sok esetben az ügyfél nem ért hozzá, fogalma sincs, hogy mire kéne odafigyelni egy árajánlat esetében, nem összehasonlítható a több árajánlat, mivel az egyik szaki erre ad ajánlatot, a másik arra. Képletesen értve nem az almát az almával hasonlítasz össze, hanem egy egész vegyes gyümölcskosár tartalmát.

Például hiányozhatnak belőle fontos tételek, míg mások esetleg feleslegesen kerültek bele, ami indokolatlan többletköltséget jelent.
A nem egyértelmű, vagy éppenséggel nem létező garanciáról nem is beszélve.

→ Segítek abban is, hogy ha önállóan szeretnéd megszervezni a felújítást, hol vásárolj, milyen anyagokat vegyél, mi szükséges az átalakításhoz.

→ A tanácsadásom jól jön akkor is, ha vannak egészen konkrét megoldandó feladatok (kazáncsere, folyik a víz). Elmondom lépésről lépésre, mi szükséges ahhoz, hogy kiküszöböld ezeket a problémákat. Fel tudjuk tárni azt is, hogy mihez kell engedély, terv (pl. építész terv, gázterv, építési engedély stb.).

Kérdezhetsz bármit, ami a lakásoddal, a felújítással kapcsolatos. Minden kérdésre a legjobb tudásom, tapasztalatom szerinti konkrét, precíz, helytálló választ fogsz kapni.

Ez garantáltan hasznos lesz a számodra, ha egyénileg oldod meg a felújítást, illetve akkor is, amennyiben velünk szeretnéd kiviteleztetni.

 

Mit tartalmaz az „Álomból valóság” csomagunk?

 • 2 órás konzultációt

 • 20% kedvezmény a további tanácsadások díjából

Ennek a csomagnak az ára: 30.000- Ft

„Teljes Biztonság” Csomag

Úgy érzed, hogy nem elegendő a konzultáció, és egy általános tanácsadáson kívül többet szeretnél?

Szeretnéd pontosan tudni, mi szükséges ahhoz, hogy a lakásod olyan legyen, amilyet megálmodtál?

Szeretnéd látni, hogy konkrétan mi és milyen lépésekben valósítható meg a felújítás során?

Akkor ez a csomagom Neked szól!

$

Segítek neked, és részletesen felmérem a lakásodat, felkutatom a legrejtettebb hibáit, mindezekről fotódokumentációt és alaprajzot is készítek.

$

Az aprólékos felmérést követően összeállítok egy vázlatot, ami alapján együtt, részletesen megtervezzük az „álomkecód” felújítási munkálatait.

$

Kapsz egy kézzel fogható anyagot, amivel akár Te magad tudsz tárgyalni a mesterekkel, és oda tudod bármelyik szakinak,
hogy árazza be.

Katt ide a részletekért!

Mi mindenben kapsz hathatós segítséget, ha ezt a csomagot választod?

→ Ez a csomagom is kétórás tanácsadással indul, ahol részletesen végig beszélünk mindent. A felmérést természetesen a lakásodban végzem el. Ezért nem kell több mestert kihívnod, mert a felméréshez másra már nem lesz szükséged, s így nemcsak pénzt, de időt is spórolok Neked.

→ A csomag tartalmazza a lakásod alapos és részletes felmérését: éles szemmel lefotózom a lakásod minden szegletét, egyben feltárom az esetleges fennálló hibákat, így minden szükséges információd meglesz a lakás aktuális műszaki állapotáról.

→ A konzultáció után készítek egy alaprajzot a jelenlegi állapotról.

→ Az igényeid és lakás műszaki felmérése után készítek egy új alaprajzot, és az általad kért alapadatok felhasználásával közösen megtervezzük a céljaid eléréséhez és az álomlakás megvalósításához szükséges munkákat. A tervezés során minden munkát végig beszélünk, hogy semmi se maradjon ki (gépészet, elektromos munkák, okos otthon,

stb.).

→ Kapni fogsz a tervekhez kapcsolódó részletes, minden elvégzendő munkára vonatkozó műszaki leírást, hogy minél pontosabb képet kaphass az otthonod átalakításához szükséges tennivalókról!

→ Továbbá,  biztosítunk számodra egy 2. online 2 órás konzultációt, hogy minden részletét pontosan le tudjunk tisztázni.

A rajz és a műszaki leírás birtokában, ha szeretnéd, akár Te is tudsz kérni ajánlatokat a munkákra, és biztosan minden szaki ugyanarra a tartalomra ad ajánlatot. Így könnyebben össze tudod azokat hasonlítani.

Mit tartalmaz az „Teljes Biztonság” csomagunk?

 • Konzultáció 2 óra
 • Felmérés 2 óra
 • 2 alaprajz készítés
 • Árazatlan költségvetés
 • Műszaki leírás készítése
 • 2. konzultáció (online) 2 óra

„Végtelen nyugalom” csomag

Nem akarsz már semmilyen kompromisszumot, azaz lényegében le akarod venni a válladról a felújítás megszervezésének nyomasztó felelősségét és az azzal járó stresszt?

Gyorsan, konkrétan és hatékonyan szeretnéd megtudni, milyen költségekkel jár és pontosan milyen módon zajlik majd a lakásod felújítása?

Nem akarsz heteken, hónapokon át mesterekkel hadakozni, építőanyag után rohangálni, beszerzési helyeket és forrásokat keresgélni?

Akkor ez a csomagom Neked szól!

$

Segítek Neked a teljes felújítási folyamatot megtervezni. Te dolgod mindössze annyi, hogy megálmodod a kecód, én pedig helyetted tervezek, rajzolok, számolok.

$

Felmérem a lakásodat, és minden elvégzendő munkát szintén felmérek. Kiszámolom, hogy mennyibe fog kerülni. Mindez Neked mindösszesen kb. 6 órádba kerül, ami alatt csak velem kell egyeztetned.

$

Leveszem a válladról a szakik keresgélésének nyűgjét. Nem kell Facebook csoportokban órákon át mesterekre vadászni, nem lesz szükség barkácsboltokba való járkálásra, hogy hogy megtudd mit is kellene beszerezned.

Ez a pakk személyre és lakásra szabottan készül, és teljes nyugalmat biztosít Neked a felújításod előkészítése során. Tartalmazza mindazt, amit a „Álomból Valóság és a „Teljes Biztonság” csomagok, plusz tételes árazott árajánlatot A-tól Z-ig. Extra bónuszként ehhez a csomaghoz megkapod a tételes anyaglistát is.

Katt ide a részletekért!

  Miért érdemes ezt a csomagot választanod?

→ Mert – mint oly sokan a felújítás előtt – Te is nyilván minél pontosabban szeretnéd tudni, mi mennyi lesz. A felújítás nem átlagos pénzkiadás, érdemes felkészülni rá és a lehető legalaposabban megtervezni. Ez a csomag pedig pontosan ebben segít neked, hiszen elkészítem Neked a lakásodra szabott tételes ajánlatot.

→ Mert olyan a tételes árajánlatot állítok össze neked, amelyre garanciát is vállalok, azaz az ajánlat minden olyan költséget tartalmaz, ami az álomotthonod megvalósításához az adott időpontban szükséges.

→ A tételes árajánlat, azonban nem csak a várható költségeket tartalmazza, hanem ennél sokkal több fontos részletet is Így a fizetési feltételeket, a garanciákat és a szerződéses feltételeket is, arra az esetre, amennyiben velünk végeztetnéd a kivitelezést.

→ Ez a csomagom is kétórás tanácsadással indul, ahol részletesen végig beszélünk mindent. A felmérést természetesen a lakásodban végzem el. Ezért nem kell több mestert kihívnod, mert a felméréshez másra már nem lesz szükséged, s így nemcsak pénzt, de időt is spórolok Neked.

→ A csomag tartalmazza a lakásod alapos és részletes felmérését: éles szemmel lefotózom a lakásod minden szegletét, egyben feltárom az esetleges fennálló hibákat, így minden szükséges információd meglesz a lakás aktuális műszaki állapotáról.

→ A konzultáció után készítek egy alaprajzot a jelenlegi állapotról.

→ Az igényeid és lakás műszaki felmérése után készítek egy új alaprajzot, és az általad kért alapadatok felhasználásával közösen megtervezzük a céljaid eléréséhez és az álomlakás megvalósításához szükséges munkákat. A tervezés során minden munkát végig beszélünk, hogy semmi se maradjon ki (gépészet, elektromos munkák, okos otthon, stb.).

Elkészítek egy árazatlan költségvetést, amit ha kedved/időd van, ki tudsz küldeni a mestereknek.

Biztosítunk számodra egy 2.személyes konzultációt, hogy minden apró részletet a legpontosabban meg tudjunk Neked tervezni, és amennyiben változtatni szeretnél az eredeti elképzeléseden, a konzultáció után készítünk Neked egy újabb alaprajzi változatot.

→ Kapni fogsz a tervekhez kapcsolódó részletes, minden elvégzendő munkára vonatkozó műszaki leírást, hogy minél pontosabb képet kaphass az otthonod átalakításához szükséges tennivalókról!

Ezen kívül, hogy lásd, ez az egész mennyibe fog pontosan kerülni, bekérek néhány bevált kivitelezőmtől árajánlatot, majd azokat kiértékelem Neked, és ez alapján kapni fogsz egy beárazott tételes költségvetést.

→ Megkapod a teljes munkára vonatkozó ütemezést, ami tartalmazni fogja, hogy ha mi szervezzük meg a  kivitelezést, azt mennyi idő alatt, hogyan lehet megcsinálni.

A teljes végleges költségvetéshez kapsz egy anyaglistát, amely segítséget nyújt az anyagok kiválasztásában és megvásárlásában, ha ezeket Te szerzed be.
Továbbá, amennyiben velünk csináltatod a munkákat, ingyenesen kapod a műszaki ellenőrzést. De akkor sem jársz rosszul, ha Te hozod a kivitelezőket, viszont szükséged van műszaki ellenőrzésre, mert ez esetben a mérnöki óradíjunkból 30% kedvezményt kapsz.

→ Mindezzel sok-sok órányi stresszes egyeztetést veszek le a válladról, amit azzal kellene töltened, hogy mestereket faggatsz, számolsz, tervezgetsz, utána olvasol a megoldásoknak a különböző portálokon és fórumokon, stb.

Mi szükséges egy átlagos lakás teljes felújításához?

Számoljunk!
Legalább 6 szakma, 3 ajánlat szakmánként, hogy össze tudd hasonlítani, ki milyen árat ad, (feltéve, ha nem az első utadba kerülő szakival akarod megcsináltatni) – ez máris 18 szakember. Durva, igaz?

Vagyis, ha a felújítandó lakásba az oda és visszautazást nem számoljuk, akkor minimum 27 óra egyeztetés vár rád, és akkor még csak a kivitelezőkkel egyeztettél. A beérkező ajánlatok összehasonlítása legalább plusz 8 óra, és akkor még a fizetési, kezdési és egyéb feltételeket is le kell egyeztetni, és a munkákat Neked kell megszervezni. Egyéb, menetközben felmerülő, időrabló kérdésekről és problémákról nem is beszélve.

Ha ezt mind összeadjuk, ez minimum 40 óra, azaz 1 teljes munkahét És még nem történt semmi, csak azt szeretnéd megtudni, hogy ez mennyibe is fog kerülni… Bár ekkor még teljes képed nem lesz a várható költségekről. Ja, és bizony egyre több cégnél már az árajánlat elkészítésért is fizetni kell, ami gondoljunk bele, hogy nem meglepő a fenti számok birtokában – és amire sokan nem is gondolnak.

Lássuk mi mindent tartalmaz a fullos csomagunk:

 • Konzultáció 2 óra
 • Felmérés 2 óra
 • 2 alaprajz készítés
 • Árazatlan költségvetés
 • Műszaki leírás
 • Árazott költségvetés
 • Ajánlatok bekérése, kiértékelése
 • Második személyes konzultáció 2 óra
 • +1 alaprajzi változtatás

Válassz az alábbi csomagok közül, és újíttasd fel a lakásodat úgy, hogy a barátaid is irigykedjenek Rád!

Úgy érzed, hogy szükséged van valakire, aki végre konkrétan megmondja mit és hogyan kéne összehozni a felújításon?

Én szívesen átadom a megszerzett tudásomat, a hosszú évek alatt összegyűlt tapasztalataimat Neked, rövid időn belül!

Év kivitelezési gyakorlat

m2 kivitelezésének menedzselése

Millió Ft-os építési összérték