10 + 1 mesterfogás, amivel jelentősen lecsökkentheted
a lakásfelújításod költségeit

[INGYENES E-BOOK]

7

Szeretnéd elkerülni, hogy a lakásfelújítás feleméssze minden pénzed?

Szerezd meg a 10+1szakértői tippet, amelyek segítségével nemcsak hatékonyan mérsékelheted a lakásfelújítás költségeit, de azt is bebiztosíthatod, hogy valóban elégedett legyél az eredménnyel!

N

Elárulom, hogyan faraghatsz le a felújítás költségéből már azelőtt, hogy az első bútort megemelnéd.

N

Megtudhatod, miként kerülheted el, hogy a felújítás egy óriási stresszforrás legyen.

N

Segítséget adok ahhoz, hogy valóban a megfelelő szakembereket választhasd ki.

N

Olyan tippeket kapsz, melyekkel kiküszöbölheted, hogy a szakik átverjenek.

20 éves, az építőiparban töltött tapasztalatomat vetettem be azért, hogy összeállíthassam neked ezt a különleges gyűjteményt. Az elmúlt években műszaki előkészítő pozíciótól az építésvezetői poszton át a vállalkozás igazgató státuszig több cégnél is dolgoztam az építőipar teljes szegmensében.

Több, mint 300 közbeszerzésen és nagy beruházásokon szereztem releváns tapasztalatot. Készítettem EU-s pályázatokat több milliárdos munkákra és lakásotthonokra.

De nemcsak az irányításban szereztem gyakorlatot, hanem a kétkezi munkában is: saját otthonom jó részét szó szerint saját kézzel újítottam fel, gipszkartonfalat építettem, fürdőszobát csempéztem, hideg és meleg burkolatot raktam le a fürdőben, konyhában, szobában.

Értem és becsülöm is a jól végzett munkát, és hiszem, hogy neked is segíteni tudok abban, hogy a felújítás csak stresszforrás, hanem egy izgalmas átalakulás legyen, amellyel teljes mértékben elégedett lehetsz.

KAPCSOLAT

E-mail: info@femhome.hu