GARANCIA CSOMAG a kivitelezéshez!

„Örök élet meg egy nap” garancia

Ha ennyit nem is, de 2 év garanciát mindenképpen vállalunk az elvégzett munkára.

„Zéró plusz költség” garancia hibás teljesítés esetén.

Vagyis, a garancia ideje alatt a hibásan teljesített felújítások kijavításért egy fillért sem kell fizetned. A javítások költsége a kivitelezőt fogja terhelni. Tehát a garancia ideje alatt a hibásan teljesített munkák kijavításának a költségeit nem Te fizeted, hanem minket terhel.

„Kezet rá!” ár és műszaki garancia

Kiadásaidat előre megtervezheted! Nálunk a kivitelezés során, nem fog meglepetés érni, nem lesznek plusz költségeid, mert a munkák végeztével pontosan annyit fizetsz majd, mint amiben előre megállapodtunk.
Biztosan azt fogod kapni a munkálatok végeztével, amiben megegyeztünk. Tehát, garantáljuk, hogy a felújítás során nem térünk el attól, amiben megállapodtunk. (Kivéve, ha Te menet közben változtatni szeretnél.)

„Nem tűnünk el” garancia.

Kivitelezés során folyamatosan elérhetőek vagyunk, szükség szerint akár hétvégén is. Természetesen a munkák befejezése után is kapcsolatban maradunk. Amennyiben kérdésed, problémád merül fel, csak jelentkezz nálunk a megadott elérhetőségeken.

„Szó elszáll, az írás marad” garancia

Az az: Téged is védő kivitelezési szerződést készítünk.
 Itt nemcsak egy árajánlatot fogadsz el, hanem egy vállalkozási szerződést írunk alá.  Ez a szerződés Téged és minket is véd.
Célja, hogy egy win-win projektet vigyünk közösen végig.

Év kivitelezési gyakorlat

m2 kivitelezésének menedzselése

Millió Ft-os építési összérték